Framsida Tjänster Medlemsavgifter Bli medlem
Aktuellt

Välkommen till Fastighetsförenings sidor!

På de här sidorna hittar Du en del samlat svenskspråkigt material, sådant som i sin finskspråkiga version finns utspritt på olika sidor. Det lönar sig dock alltid att också läsa de finskspråkiga sidorna för att allt material inte är översatt.

Nu finns medlemsansökan också på svenska under rubriken "Bli medlem". Där är den lätt att fylla i. På samma sätt kan man anmäla sig till tillställningar (se Evenemang eller Tapahtumakalenteri).

******************

Svenskspråkiga tryckalstren från föreningen

Föreningen har till salu två olika tryckalstren:

Lägenhetsrenovering och Underhållsansvar. Båda häften har cirka 80 sidor och kostar 8 euro för medlemmar och 11 euro för övriga. Häften innehåller lättläst information till alla aktieägare samthyresgäster. Portoavgift tillkommer.

Beställningar och förfrågningar via Paula Hellman paula.hellman@kiinteistoliitto.fi eller tel. 09 1667 6290.

Därtill har Kiinteistöalan Kustannus häftet Ansvarsfördelningtabell som innehåller en tydlig lista på ansvarsfördelningen mellan aktieägaren och bolaget. Tabellen är ett bra hjälpmedel till disponenten samtstyrelsen. Pris 10 euro.

Nu finns det också Aktieägarnas egen guide till bolagsstämman (av Kristel Pynnönen). Guiden redogör för vad som rent praktiskt sker på bostadsaktiebolagens bolagsstämmor och vilka ärenden som man kan besluta om. Guiden kostar 15 euro.

Föreningens medlemmar får en rabatt på 10 %. Beställningar: www.kiinkust.fi/kirjakauppa (klicka till höger på svenska) tel. 09 1667 6555 eller kirjamyynti@kiinkust.fi.

******************

Medlemsbulletinen är elektronisk - pappersformaten utgått

Medlemsbulletinen skickas ut i elektroniskt format. Bulletinen i pappersformat har upphört och den elektroniska bulletinen fås på Fastighetsförbundets Taloyhtio.net. Mera information...

KiinteistöliittoTaloyhtio.netTaloyhtiösivutSuomen KiinteistölehtiKiinkoKiinteistöalan Kustannus OyTalokeskusTampuuri