Framsida Tjänster Medlemsavgifter Bli medlem
Evenemang

Aktuellt

Välkommen till Fastighetsförenings sidor!

På de här sidorna hittar Du en del samlat svenskspråkigt material, sådant som i sin finskspråkiga version finns utspritt på olika sidor. Det lönar sig dock alltid att också läsa de finskspråkiga sidorna för att allt material inte är översatt.

När Du väljer att sända medlemsansökan per e-post, vilket rekommenderas å det varmaste, bör Du likaså klicka in Dig på "Jäsenhakemus". På samma sätt går man till väga om man vill anmäla sig till någon av Nylands tillställningar (se Tapahtumakalenteri).

*****************

Svenskspråkiga tryckalstren från föreningen

Föreningen har till salu två olika tryckalstren:

Lägenhetsrenovering och Underhållsansvar. Båda häften har cirka 80 sidor och kostar 8 euro för medlemmar och 11 euro för övriga. Häften innehåller lättläst information till alla aktieägare samthyresgäster. Portoavgift tillkommer.

Beställningar och förfrågningar via Paula Hellman paula.hellman@kiinteistoliitto.fi eller tel. 09 1667 6290.

Därtill har Kiinteistöalan Kustannus häftet Ansvarsfördelningtabell som innehåller en tydlig lista på ansvarsfördelningen mellan aktieägaren och bolaget. Tabellen är ett bra hjälpmedel till disponenten samtstyrelsen. Pris 10 euro.Föreningens medlemmar får en rabatt på 10 %.Beställningar: www.kiinkust.fi/kirjakauppa (klicka till höger på svenska)tfn 09-1667 6555 eller kirjamyynti@kiinkust.fi.

******************

Medlemsbulletinen är elektronisk - pappersformaten utgått

Medlemsbulletinen har skickats ut i elektroniskt format från och med nummer 4/2011. Bulletinen i pappersformat har upphört och den elektroniska bulletinen fås på Fastighetsförbundets Taloyhtio.net. Mera information...

KiinteistöliittoTaloyhtio.netTaloyhtiösivutKiinteistölehtiKiinkoKiinteistöalan Kustannus OyTalokeskusAgenteq